1 Feb: Tuschteckningar av William Rozenek

Av | 16 januari, 2020

Willboda bidrar till Vinterspår, Lindesbergs kommuns årliga kulturevenemang med en utställning av den unga konstnären William Rozeneks tuschteckningar. Williams konst balanserar skickligt på linjen mellan underfundig humor och frustrerande provokation.

Evenemangsdatumet har passerat.

Datum och tid

1 februari 2010
10:00 – 15:00

Arrangör/plats

Willboda Gård
Spannarboda 318
711 94 LINDESBERG
www.willboda.se
info@willboda.se

Pris

Evenemanget är gratis

Förtäring

Under evenemanget kan du köpa fika och mackor till rimliga priser.

Behöver du övernatta?

För detta arrangemang kan vi erbjuda rabatterade priser hos våra samarbetspartners:
– Herrgården i Grythyttan
– Wedevågs Herrgård
Ange bokningskod 1728 för rabatt.

Detaljer om evenemanget

William Rozenek är 20 år och passionerad tyngdlyftare, boende i Stockholm. Han extraknäcker som illustratör och tecknar på fritiden. Det här är första gången han ställer ut sina verk. Med sirliga, rena linjer tar William med oss in i ett landskap fullt av små snirkliga detaljer, ofta med inslag av det groteska. Han balanserar skickligt på linjen mellan underfundig humor och frustrerande provokation. Under dagen säljer William såväl original-teckningar som signerade kopior.

Willboda, i Spannarboda utanför Lindesberg, är en bergslagsgård med anor från 1700-talet. I den sinnliga och välbevarade miljön möter du William och kan samtala om hans konst, tyngdlyftning eller livet i största allmänhet. Under besöket kan du även köpa fika och mackor till rimliga priser.

Om du har frågor

Se willboda.se för mer information om arrangemanget. Du kan även vända dig till info@willboda.se eller ringa Björn på 072-585 48 06.

Anmälan/bokning

Evenemanget är gratis och du behöver inte föranmäla dig.

Dela sidan på sociala media