Taktisk rekommendation: tacka ja till erbjudandet ”Fast Mobilt Bredband”

Av | 28 oktober, 2020

På fredag är det i praktiken sista dagen att teckna sig för Telias erbjudande om Fast Mobilt bredband (aktuellt för de som har fått fibererbjudandet indraget).

Mitt projekt med att prata med Telia och beslutsfattare går tyvärr långsamt och det är inte troligt att vi får till ett möte med Telia innan 31/10. Än mindre troligt att vi innan tidsfristen löper ut skulle lyckas övertyga Telia att ompröva några av sina fiber-beslut. Men jag kommer fortsätta driva frågan vidare även efter 31/10.

Om du i det här läget tackar nej till Fast Mobilt Bredband, kommer du just nu inte hitta någon annan lösning som är bättre vad gäller kapacitet och tillgänglighet. Med det sagt, är Fast Mobilt Bredband inte en jämnvärdig teknik med fiber och det är ytterst tveksamt om den är framtidssäker. Men det är just nu det minst sämsta alternativet till snabb surf, om du inte kan få fiber.

I erbjudandet om Fast Mobilt Bredband har du rätt att ”hoppa av” ända tills 14 dagar efter det att du har fått ett leveransbesked. Det ger oss ytterligare lite spelrum att driva frågan om dialog med Telia vidare.

Allt sammantaget måste jag, trots att det egentligen bär mig emot, rekommendera dig att tacka ja till erbjudandet om Fast Mobilt Bredband.

Kontakta mig om du vill ha kontaktuppgifter till Dennis, ansvarig säljare som tar emot order om Fast Mobilt Bredband. Antingen via mail på bjorn.tangeberg@gmail.com eller på telefon: 072 585 48 06.

/ Björn

Dela sidan på sociala media