Grillkväll på Sveaborg lördagen den 8 augusti!

Av | 21 juli, 2020

Nu tänder Sveaborg grillen i augustikvällen – vi ordnar maten och du tar med egen dryck. För att göra det Corona-säkert kommer vi begränsa deltagarantalet till 25 personer samt endast vistas utomhus. Skulle det bli dåligt väder ställer vi in arrangemanget.

Kvällens rätt kallas bacon explosion: en baconlindad rulltårteliknande skapelse av BBQ-kryddad köttfärs, smält ost, jalapeños och (massor med mer) bacon. Serveras med potatis i någon form, såser att välja mellan samt diverse tillbehör från växtriket.

Vill du delta behöver du anmäla dig senast den 6 augusti via länken nedan. Tänk på att antalet platser är begränsat till 25 personer, så boka redan idag. Anmälan kan bara ske via länken nedan. Betalning sker via Swish eller kontant (endast jämna pengar) på plats.

Anmälningstiden för grillkvällen har gått ut.

Har du några frågor kan du kontakta Björn på 072-585 48 06 eller Kent på 0707-33 29 41.

Välkomna önskar styrelsen på bygdegårdsföreningen Sveaborg.

Dela sidan på sociala media