Fototävling! Bästa vårbilden?

Av | 4 mars, 2020

Den senaste tiden kastas vi vädermässigt mellan hopp och förtvivlan! Endera dagen ser vi snödropparna titta fram – för att sedan dränkas i nysnö andra dagen. Men vi håller hoppet om våren uppe!

För hjälpa vårkänslorna utlyser vi därför en fototävling: Spannarbodas bästa vårbild.

Skicka in ditt bästa vårmotiv från Spannarboda (men även utsocknes kan vara med och tävla) till info@willboda.se senast lördagen den 14/3. Berätta även gärna var och när du tagit bilden, och varför du tycker den är speciell.

Willboda kommer löpande publicera alla bilderna på Willbodas facebook-sida och här på spannarboda.se

Den enväldiga Juryn, som kommer att välja ut den finaste vårbilden, består av Björn och Malin på Willboda.

Är bilden tagen i Spannarboda med omnejd (inom 15 minuter från Spannarboda med bil), får vinnaren en fribiljett till någon av Willbodas konserter, till exempelvis Mars Bergström den 21/3. Om vinnaren skulle vara under 14 år, får denne ta med en valfri vuxen också.

Är bilden tagen längre bort än 15 minuter från Spannarboda med bil, så får vinnaren en rabattkod med 50% rabatt på en biljett till valfri Willboda-konsert.

Själv såg jag en fin påfågelfjäril på gräsmattan utanför bagarstugan i måndags. Den hade var nog väldigt vilse och borde ha väntat lite med att bre ut sina vackra vingar…

Varma vårhälsningar från Björn och Malin på Willboda

foto: Björn Tångeberg
Dela sidan på sociala media